У НУ-НСі побачили, що у Тимошенко і Януковича є новий "підпільний план"

Середа, 24 червня 2009, 11:43

БЮТ і Партія регіонів можуть вести переговори щодо кандидатур нових міністрів, яких призначатимуть замість звільнених з уряду Юлії Тимошенко.

Таку думку в інтерв’ю журналістам у середу висловила депутат від НУ-НС Ксенія Ляпіна.

За її словами, звільняючи міністрів, БЮТ "не може не розуміти, що якщо нема інструменту призначення, уряд найближчим часом стане неправочинним".

"Якщо вони все ж таки дають за це (звільнення) голоси, значить у них є таємний підпільний план, в який спосіб потім будуть призначати нових міністрів", - сказала Ляпіна.

"Це може бути план таємних переговорів, точніше продовження таємних переговорів з Партією регіонів, і, можливо, вони не вийдуть на формальну коаліцію, але домовляться про якусь кількість голосів, яких їм не вистачає для призначення міністрів", - додала вона.

Ляпіна також припустила, що новопризначені міністри скоріше за все не матимуть прямого стосунку до політики, однак так чи інакше будуть пов’язані з політичними силами.

"Такий сценарій розглядався ще кілька місяців тому. це були так звані професіонали – люди, які пов’язані, наприклад, з Партією регіонів чи комуністами, але не є безпосередньо політиками", - сказала вона.

"Власне це буде представлятися, як боротьба за професійний уряд. Роботу цих професіоналів ми побачимо пізніше, і тут складно щось коментувати, однак це будуть ті самі партійні квоти, тільки приховані від громадського ока і політичного контролю. Тобто політично безвідповідальні", - додала Ляпіна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування