Луценко: на Банковій замість Балоги з'явилася Балогіня

Середа, 24 червня 2009, 13:19

Глава секретаріату президента Віра Ульянченко, змінивши на цій посаді Віктора Балогу, розробила і здійснює свій план уведення в Верховну Раду людей з оточення президента Віктора Ющенка.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в середу в Кабінеті Міністрів.

"Зрозуміло, що на Банковій замість Балоги з'явилася Балогіня, яка зробила новий план по проходженню до парламенту оточення нинішнього президента. Саме ця егоїстична мета диктує їм розвал уряду, шляхом відкликання міністрів", - сказав Луценко, повідомляє Ліга.net.

На суботу заплановано з'їзд "Нашої України", на якому серед іншого йтиметься про членство депутатів "Нашої України - Народної самооборони" в коаліції і можливість виходу міністрів від "Нашої України" зі складу уряду.

"Я особисто не очікую ніяких змін у своїй ситуації. Я виконую обов'язки міністра внутрішніх справ і не збираюся змінювати свою політику через спроби інших сил развалити діяльність уряду в кризовий період", - сказав Луценко.

Він зазначив, що у разі відсутності двох третин міністрів у складі уряду з'являються підстави для розпуску парламенту і дострокових виборів.

На думку Луценка, це пов'язано з тим, що на Банковій дехто з аналітиків зрадів незначному зростанню рейтингу глави держави для проходження в парламент невеликого числа депутатів "за депутатською недоторканністю".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...