Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонам" і Колеснікову вибачення Луценка не потрібні, але нехай вибачиться

Середа, 24 червня 2009, 13:29

Партія регіонів вимагає вибачень від міністра внутрішніх справ Юрія Луценка за свої слова на адресу Бориса Колеснікова в якості виконання рішення суду, оскільки самій партії, як вона стверджує, та Колеснікову ці вибачення не потрібні.

"Виступаючи в ефірі "5 каналу", відомий усім міністр-скандаліст Луценко, який своїми непрофесійними діями вже давно заслуговує на відставку, ще раз продемонстрував свою зневагу до законів України і зокрема – до виконання судових рішень", - йдеться у заяві.

"Відповіддю Юрія Луценка на рішення Печерського районного та Апеляційного судів Києва стало відверте глузування міністра з суду і закону, заяви, що все це – шоу, і що він вибачиться лише після рішення Верховного Суду", - додає партія.

На переконання "Регіонів", позиція міністра свідчить про те, що він "не знає законодавства, ігнорує те, що невиконання рішення суду – злочин". "Луценко намагається вислизнути з лещат обґрунтованих судових рішень", - додають "Регіони".

Партія регіонів заявляє, що ні їй, "ані Борису Колеснікову як одному з її керівників вибачення Луценка не потрібні".

"Регіони" вимагають, щоб "Луценко виконав рішення суду і спростував наклепи, розповсюджені ним з трибуни Верховної Ради як людина, яка за посадою має стояти на сторожі законності і правопорядку, але яка вже зробила нормою своєї поведінки злісне невиконання закону".

Партія регіонів заявляє: "Міністри уряду Тимошенко, які перманентно порушують закон, глузують над судами, цинічно демонструють, що їм у цій державі все дозволено, – ганьблять державу, наносять непоправної шкоди Україні і народові".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...