Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко просить Ющенка не займатися "клікушеством"

Середа, 24 червня 2009, 16:09

Прем’єр Юлія Тимошенко просить політиків не нагнітати ситуацію навколо підготовки України до "Євро-2012".

Про це вона сказала, коментуючи заяву президента Віктора Ющенка про те, що уряд провалив фінансування підготовки до чемпіонату.

"Це так само, як всі займалися клікушеством, що з січня не будуть виплачуватися пенсії і зарплати, з лютого – буде дефолт. Я хочу заспокоїти всіх стурбованих, щоб вони спокійно ставилися до всіх подій, які відбуваються у політиці і покладалися на уряд", - сказала Тимошенко.

"Україна буде підготовлена до Євро-2012, і воно пройде в Україні успішно", - додала вона.

При цьому Тимошенко вкотре заявила, що не буде реагувати на критику збоку президента.

"Я оголосила, що я не вступаю у жодні конфронтації, прирікання, протистояння з президентом. Я хочу єдності всіх гілок влади, я хочу абсолютного спокою і стабільної роботи влади і тому я не буду реагувати на такі закиди. Я буду спокійно робити свою справу", - сказала вона.

Тимошенко також повідомила, що на засіданні у середу Кабмін створив громадську експертну комісію, яка контролюватиме процес підготовки України до "Євро 2012"

За її словами, комісія складатиметься з представників будівельних організацій, які не задіяні у підготовці об’єктів до чемпіонату, фахівців і експертів, які "будуть аналізувати всі кошториси по Євро-2012".

"Це буде постійно діюча експертна комісія, яка працюватиме аж до того моменту, поки ми не підготуємо Україну до чемпіонату. Вже є перші результати роботи цієї комісії. Ми маємо пропозиції зі створення покриття для НСК "Олімпійський" як мінімум вдвічі дешевше, ніж планували", - сказала прем’єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування