Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович обганяє Тимошенко, Ющенко програє Богословській

Середа, 24 червня 2009, 17:25

Більше половини громадян України готові голосувати на виборах президента у разі їх проведення найближчим часом.

Про це свідчать результати дослідження громадської думки населення України, проведеного з 12 по 22 червня 2009 року компанією Research & Branding Group, презентованих на прес-конференції в середу в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Опитування проводилося методом особистого інтерв'ю в 24 областях України та Криму. Було опитано 2079 осіб. Похибка вибірки становить 2,2%.

Дослідження показало, що 52% українців готові проголосувати на виборах президента у разі їх проведення найближчим часом, 23,6% сказали, що швидше за все будуть голосувати, 11,9% ще не вирішили, 5,8% швидше за все не будуть голосувати і 6,7% точно не будуть голосувати на президентських виборах.

Дослідження показало, що в президентському рейтингу лідирує лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

Відповідаючи на запитання, за кого ви проголосуєте на виборах президента України в разі їх проведення в найближчу неділю 26,8% назвали Януковича, 15,8% - Тимошенко, 12,3% Арсенія Яценюка, ще 3,9% проголосували б за Литвина, 3,5% за Симоненко та 3% за Богословську.

За нинішнього главу держави Ющенко проголосувало б 2,1% респондентів.

Якщо б у другий тур президентських виборів вийшли Тимошенко і Янукович то 38,8% голосів віддали б за Януковича, 28,8% за Тимошенко.

Якщо б у другий тур вийшли Яценюк і Янукович, то за лідера Партії регіонів віддали б свої голоси 36,7%, за лідера "Фронту змін" Яценюка - 30,8%.

При виході у другий тур Яценюка і Тимошенко 30,1% респондентів віддали б свій голос Яценюку і 22,3% Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування