Комісію з інциденту з членом БЮТ схвалили усі фракції

Четвер, 25 червня 2009, 13:46

У Партії регіонів розраховують створити тимчасову слідчу комісію ВР щодо інциденту в Кіровоградській області в четвер, у крайньому випадку – у п'ятницю. Підписи керівників усіх фракцій за створення такої комісії вже зібрані.

"Сьогодні підписали всі керівники фракцій, у тому числі і БЮТ, листи і подали свої кандидатури до складу комісії", - заявив член фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов.

"Постанова вже зареєстрована, і я сподіваюся, що якщо не сьогодні на 16:00 вона буде винесена на пленарне засідання, то крайній термін я розраховую, що завтра це питання буде в залі проголосоване. Я упевнений, що комісія буде створена", - додав він.

Лук'янов також повідомив, що Партія регіонів пропонує до складу комісії депутатів Леоніда Литвинова, Володимира Ландика, Едуарда Павленка і самого Лук'янова, якого рекомендують на посаду голови комісії.

У свою чергу, заступник лідера фракції БЮТ Андрій Кожем'якін заявив журналістам, що БЮТ дійсно підтримує створення комісії і делегує до її складу трьох депутатів - Арнольда Радовця, Бориса Пудова і Сергія Подгорного, повідомляє Ліга.net.

Як відомо, у причетності до вбивства жителя Кіровоградської області Валерія Олійника підозрюється член фракції БЮТ Віктор Лозинський. Сам депутат свою причетність заперечує і називає свої дії самозахистом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування