Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вінського три години допитували

Четвер, 25 червня 2009, 18:00

В четвер екс-міністр транспорту і зв`язку Йосип Вінський впродовж трьох годин давав пояснення в прокуратурі з питань нагляду за дотриманням законів на транспорті.

Про це повідомила прес-служба екс-міністра, передає УНІАН.

За його даними, виклик екс-міністра був здійснений в рамках розгляду запиту народного депутата Ігоря Палиці щодо законності проведення закупівлі послуг у одного учасника на будівництво злітно-посадкової смуги в аеропорту «Львів».

Вінський пояснив слідчому, що ухвалення рішення про проведення закупівлі послуг у одного учасника є прерогативою Міністерства економіки, а Мінтранс виступав в цьому випадку виконавцем.

Крім того, за його словами, перед ухваленням цього рішення Міністерством економіки дане питання обговорювалося на засіданні Кабінету міністрів України.

На думку екс-міністра, процедура закупівлі послуг у одного учасника, яка дозволила ухвалити швидке рішення і усунути загрозу зриву термінів виконання робіт в рамках підготовки об`єкту до Євро-2012, була повністю виправданою і законною.

Як повідомлялося, Вінського в четвер вранці викликали до Генеральної прокуратури. Раніше Вінський повідомляв про політичний тиск, який здійснюється на нього і його колишніх заступників по Міністерству транспорту і зв`язку України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування