Тимошенко не хоче, щоб БЮТ був в опозиції

Четвер, 25 червня 2009, 22:55

Прем`єр-міністр Юлія Тимошенко проти переходу фракції БЮТ у Львівській обласній раді в опозицію.

Про це вона заявила у четвер під час прес-конференції у Львові, повідомляє УНІАН.

"Я вважаю, що фракція БЮТ у Львівській облраді не повинна бути в опозиції, адже їх обирали люди для того, щоб вони працювали для них", - сказала Тимошенко.

Лідер БЮТ наголосила на тому, що "необхідно знайти компроміс і виправдати довіру людей плідною роботою депутатів".

"З іншого боку, я довірила нашій команді БЮТ на Львівщині бути самодостатніми і приймати рішення. Однак звернулася з тим до них, щоб компроміс в даній ситуації було знайдено", - заявила Тимошенко, відповідаючи на запитання журналістів щодо її особистої позиції як лідера БЮТ на заяву фракції її блоку у Львівській облраді про перехід в опозицію.

У свою чергу, народний депутат, голова Львівської обласної організації партії "Батьківщина" Іван Денькович заявив, що "слово лідера партії – закон для фракції і партійної організації".

"Ми, безперечно, вже розпочали перемовини про знайдення шляхів і спільне порозуміння в депутатському корпусі Львівщини", - сказав він.

Також Денькович акцентував на тому, що фракція БЮТ у Львівській облраді "заявляла про перехід в опозицію до обласної ради, а не до громади Львівщини".

Як відомо, 23 червня на сесії Львівської облради було оголошено заяву про перехід фракції БЮТ у Львівській облраді в опозицію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...