Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" звинувачують Тимошенко у фашизмі

П'ятниця, 26 червня 2009, 11:12

Партія регіонів називає фашизмом намагання прем'єр-міністра Юлії Тимошенко поділити громадян України на "справжніх і несправжніх українців".

Так у партії прокоментували слова Тимошенко про те, що "кожен справжній українець не повинен дивитися телеканал "Інтер".

"Тимошенко не уточнила, за якими критеріями вона буде вимірювати справжнє чи не справжнє українство громадян", - заявляє Партія регіонів.

"Така заява голови уряду – це наруга над правами людини, це знущання з мільйонів громадян України, які з походження мають інші також національності, але всі вони люблять свою державу – Україну і всі вболівають за неї", - додають "Регіони".

На переконання Партії регіонів, "заява Тимошенко – фашистський підхід ділення людей на справжніх і не справжніх наці".

"Світова спільнота, правозахисні організації повинні бити на сполох. Україною керують люди, що сповідують фашистську ідеологію – це означає, що усіх нас може чекати трагічна перспектива", - додають "Регіони".

Партія регіонів "глибоко обурена такими заявами Юлії Тимошенко і закликає її схаменутися у її злобі і ненависті до усього і всіх, хто не належить до обслуги нездорових політичних амбіцій цієї особи".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування