Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога вважає, що у Ющенка є другий шанс

П'ятниця, 26 червня 2009, 12:07

Член президії партії "Єдиний центр", екс-глава секретаріату президента Віктор Балога вважає, що у Віктора Ющенка є шанс переобрання на президентських виборах.

Про це він сказав в інтерв’ю УНІАН, категорично спростувавши можливість своєї роботи в будь-якому із виборчих штабів Ющенка.

Також Балога не виключає, що крім відомої трійки фаворитів може з’явитися ще принаймні одне прізвище реального претендента на посаду президента.

Оцінюючи шанси кандидатів, екс-глава секретаріату висловив думку, що чинний президент піде на президентські вибори.

"Віктор Ющенко публічно оголосив, що вдруге йде в президенти. Він кілька разів поспіль підтвердив свій намір. Ігнорувати цю наполегливість чи легковажити нею не можна, бо глава держави за визначенням має бути відповідальним політиком", - зауважив Балога.

"Зокрема, я не погодився з бажанням Ющенка ще раз балотуватися і тому пішов із Банкової, бо не допускаю, що президент міг так пожартувати із суспільством", - додав він.

Проте справжніх мотивів такого кроку, Балога не знає, а висловлювати версії не хоче: "Більшу поживу для політичних експертів дають ознаки того, що під час цієї виборчої кампанії можуть бути втілені багатоходові схеми із використанням так званих "технічних" кандидатів. Причому ці кандидати - з найвищих рядків у таблицях рангів і рейтингів".

За його словами, навіть якщо уважно проаналізувати контакти між першими особами штабів заявлених кандидатів, безпосередньо між самими претендентами, зіставити їх із позиціями провідних політичних сил, стане ясно, що визначення "технічний" справедливе стосовно будь-кого з тих політиків, хто виявив бажання "поборотися за найм`якше крісло в державі". Винятком Балога вважає лише Віктора Януковича та Юлію Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...