Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога: Я не буду ні промоутером, ні тараном Яценюка

П'ятниця, 26 червня 2009, 12:44

Екс-глава секретаріату президента Віктор Балога вважає, що на посаді спікера Арсеній Яценюк проводив "багатовекторну" політику, за що його і відправили у відставку.

Про це він сказав в інтерв’ю УНІАН, коментуючи інформацію про те, що Яценюка свого часу звільнили за його ініціативи.

"До цього (звільнення) призвела, скажемо так, багатовекторність позиції молодого політика. Він утратив відчуття командної гри, а в окремих епізодах своєї спікерської кар`єри виступав у формі іншого політичного клубу", - сказав Балога.

"Арсеній Петрович, очевидно, хотів переграти всіх: президента, прем`єра, свою фракцію, опозицію. І тому з якогось моменту перестав працювати на державу. Свого часу я відверто попереджав Яценюка, що зміна пріоритетів із державних на особисті неминуче позначиться на його політичній історії, що за це орденів не чіпляють і у фанфари не трублять. Як відомо, у підсумку так і сталося", - додав він.

При цьому Балога підкреслив, що "справа не в Яценюку, а в тій непослідовній лінії, яку він проводив як голова Верховної Ради".

"У його президентських амбіціях бачу очевидні сильні й слабкі сторони. Але не буду виступати ні промоутером, ні тараном Яценюка", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування