Тимошенко захищає свій бюджетний кодекс брежнівськими методами

П'ятниця, 26 червня 2009, 14:00

На адресу Кабінету Міністрів надходять тисячі телеграм від місцевих громад та керівників місцевих органів влади "з подякою на адресу прем’єр-міністра Юлії Тимошенко за ухвалення нового Бюджетного кодексу".

Про це повідомляє прес-служба уряду.

"З прийняттям Бюджетного кодексу рятуєте село", "Спасибі, що Ваші обіцянки не розходяться з конкретними справами...Це дійсна турбота про народ", "Наші громади дочекалися до себе уваги з боку державної влади. Здорово і розумно", "Дякуємо Юлії Володимирівні за розуміння багаторічного прагнення керувати громадськими коштами на місцях самою громадою", - пишуть у своїх телеграмах від імені громад сільські та селищні голови з усіх регіонів України.

Крім того, велика частина телеграм містить звернення до президента України з вимогою негайно підписати ухвалений бюджетний кодекс: "Я, Петрончак Марія Іванівна, голова Пеньківської сільської ради, прошу не накладати вето на бюджет", "Я, Вітковський Петро Анатолійович, сільський голова села Чемериси, підтримую діяльність Кабінету Міністрів України і звернувся до президента України з вимогою не накладати вето".

Телеграми продовжують надходити практично щопівгодини, - повідомили в апараті прем’єр-міністра.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування