РНБО відправить своїх людей вивчати вбивство

П'ятниця, 26 червня 2009, 19:10

Спеціальну слідчу комісію, створену за фактом розслідування вбивства Валерій Олійника в Кіровоградській області, очолив заступник генерального прокурора Валерій Кудрявцев.

Про це заявив перший заступник секретаря РНБО Степан Гавриш на прес-конференції по закінченню засідання ради в п'ятницю в Києві.

За його словами, спеціальна група, до складу якої входять працівники апарату Генпрокуратури України, МВС, а також СБУ, вже знаходиться на місці злочину і веде слідчі дії.

"На засіданні в апараті РНБО була створена спеціальна робоча група, яка вивчає цю ситуацію і повинна виїхати у Голованівський район у вівторок (30 червня)", - сказав Гавриш.

Робоча група за підсумками своєї поїздки підготує матеріали для засідання РНБО, на якому має розглядатися це питання.

Гавриш підкреслив, що наступне засідання РНБО може відбутися "якщо планово, то через два тижні, а якщо позапланово, то вже у наступну п'ятницю".

Як відомо, 16 червня під час інциденту за участі депутата від БЮТ Віктора Лозинського, прокурора Голованівського району Євгена Горбенко і начальника Голованівського РВ УМВС Михайла Ковальського загинув 55-річний місцевий житель Олійник.

У п'ятницю, 26 червня, Генеральна прокуратура затримала колишнього прокурора Голованівського району Кіровоградської області та колишнього начальника Голованівського райвідділу міліції за підозрою у заподіянні тілесних ушкоджень Олійнику.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування