Литвин: на виборах президента буде зроблено акцент на фальсифікації

П'ятниця, 26 червня 2009, 22:00

На майбутніх президентських виборах основний акцент буде зроблений на фальсифікації в процесі підрахунку голосів, переконаний голова Верховної Ради Володимир Литвин.

Таку думку він висловив у п'ятницю ввечері в ефірі телеканалу "Рада", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Очевидно, компроматом уже нікого не злякаєш. Більш того, я переконаний, що відбувся процес перенасичення компроматом, уже пішло несприйняття, перегодували суспільство", - відзначив Литвин, прогнозуючи, якою буде президентська виборча кампанія.

"Я думаю, що це будуть гроші, підкуп, адміністративний ресурс і фальсифікація в процесі підрахунку голосів", - сказав він, відзначивши: "Акцент буде зроблений винятково на те, щоб фальсифікувати. Не випадково сьогодні, не ховаючись, говорять: ви там щось думаєте одержати в нашій області, то ми вас зачистимо по саме нікуди".

За словами спікера, на це і робиться основний розрахунок.

Факт того, вважає Литвин, що в Україні ще жодного разу не проводилися "цілком демократичні і цивілізовані вибори, призводить до того, що переможці виборів відчувають свою неповну легітимність".

"Відсутність такої легітимності намагаються компенсувати або агресивними діями, або спробами накинути на всю країну своє бачення того, як улаштовувати державу для того, щоб не втратити підтримку тих людей, на яких вони спиралися", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...