Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поки "Регіони" на курортах, БЮТ знайшов голоси за міністрів

П'ятниця, 26 червня 2009, 23:46

Кадрові призначення 1 липня на позачерговому засіданні Верховної Ради України будуть проголосовані коаліцією.

Про це заявив перший заступник керівника фракції БЮТ Андрій Кожем'якін.

Він зазначив, що зараз є необхідні 226 голосів для затвердження кандидатур на посади в уряді. За його словами, ці призначення "можливо зробити коаліцією".

На уточнююче запитання, чи розраховують вони на підтримку КПУ в даному питанні, Кожем'якін зазначив "ми якось особливо на них і не розраховуємо, оскільки в таких умовах фракція може і не зібратись на засідання".

Він підкреслив, що позачергове засідання парламенту, ініційовано фракцією БЮТ для того, щоб зробити "кадрові зміни в уряді і поповнити його фахівцями, оскільки це вкрай необхідно".

Він також зазначив, що передбачається розгляд законопроекту щодо внесення змін до держбюджету-2009 в частині фінансування заходів з підготовки до Євро-2012.

За словами депутата, "там , на жаль, критична ситуація, а час спливає".

Кожем'якін додав, що "у нас залишилось 20 днів для звітування з фінансових питань".

Він повідомив, що в законопроекті передбачено "виділення коштів на будівництво аеропортів і злітних смуг у Львові та Донецьку, а також на будівництво НСК "Олімпійський".

На запитання, чи не боїться він, що повториться ситуація, і фракція Партії регіонів 1 липня заблокує трибуну парламенту, Кожем'якін відповів: "В БЮТ є багато людей, в тому числі я, які нічого не бояться, а особливо тих дій, які робить Партія регіонів".

За його словами, проблемою для Партії регіонів стане можливість зібратися 1 липня у Верховній Раді.

"Вони там сьогодні всі роз’їхалися відпочивати", - зазначив він і пожартував, що "якщо все ж таки вони повернуться з курортів, то витратять більше коштів, ніж сподівалися".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування