"Наша Україна" закликає Раду скасувати недоторканність

Субота, 27 червня 2009, 17:30

"Наша Україна" закликала парламентські фракції у ВР скасувати депутатську недоторканність.

Про це йдеться у зверненні з'їзду партії в зв'язку з вбивством мешканця Голованівського району Кіровоградської області Валерія Олійника, до якого причетний депутат від БЮТ Лозинський.

"Усі політичні сили із подій на Кіровоградщині мають винести для себе серйозний урок. Слід зробити все, щоб унеможливити подібні трагедії у майбутньому", - йдеться у зверненні.

"Ми закликаємо Юлію Тимошенко, її фракцію у парламенті ініціювати дачу згоди на притягнення до кримінальної відповідальності депутата від фракції БЮТ Віктора Лозинського… Закликаємо Вас виконати дану людям обіцянку і скасувати депутатську недоторканність – усі громадяни, і депутати в тому числі, мають відповідати за скоєні злочини", - йдеться у зверненні.

"Закликаємо фракції Блоку Литвина, Комуністичної партії та Партії регіонів – підтримайте скасування недоторканності народних обранців", - сказано в документі.

"Ми звертаємось до людей – якщо Ви знаєте про злочини депутатів, які так і не були покарані – повідомте про це місцеві осередки нашої партії або сайту партії www.razom.org.ua," – зазначається в зверненні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування