Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко сподіваються, що вдруге вона Ющенка не підтримає

Субота, 27 червня 2009, 18:29

Депутат від БЮТ Олег Ляшко переконаний, що прем`єр Юлія Тимошенко не повторить помилки 2004 року і не відмовиться від балотування на пост президента під час наступних виборів.

Про це він заявив, коментуючи резолюцію з’їзду партії "Наша Україна", передає УНІАН.

"Ми вже зробили стратегічну помилку, відмовившись від президентських виборів у 2004 році – підтримали Ющенка, і сьогодні маємо, як казав Кравчук, те, що маємо. Я сподіваюсь, що Юлія Володимирівна цього разу такої помилки не зробить", - сказав Ляшко.

За його словами, у Тимошенко немає президентських амбіцій, але життя склалося так, що вона повинна йти у президенти і перемагати.

"У Юлії Тимошенко немає президентських амбіцій, але доля розпорядилася так, що саме вона має бути президентом України, і саме тому вона має балотуватись, і ми обов’язково виграємо. І в другий раз ми наступати на граблі не будемо", - зазначив Ляшко.

Як повідомлялося, в суботу "Наша Україна" на з’їзді ухвалила резолюцію, у якій міститься вимога до прем`єр-міністра Тимошенко відмовитися від президентських амбіцій та забезпечити реалізацію першочергових соціальних і економічних пріоритетів, які покладені на Кабінет міністрів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування