Тимошенко розповіла молоді про "безглузду істерію"

Неділя, 28 червня 2009, 13:23

Президент Віктор Ющенко закликав молодь "сміливо брати на себе відповідальність за долю Батьківщини".

Про це йдеться у його вітанні з нагоди Дня молоді, повідомляє прес-служба глави держави.

"Саме молоде покоління відіграло ключову роль у здобутті незалежності України, рішуче виступало на захист прав і свобод у вирішальні моменти нашої історії", - вважає він.

Звертаючись до молоді, Ющенко зазначив: "нині від вашої активної життєвої позиції й патріотизму великою мірою залежить майбутнє України".

"Маємо спільними зусиллями відстояти наші демократичні завоювання та європейський вибір нації, попри економічну кризу забезпечити країні перспективи стабільного розвитку й процвітання", - наголосив президент.

"Очікую, що ви скажете своє вагоме слово в політиці, громадському житті, культурі, освіті, науці й економіці", - йдеться у вітанні.

Також молодь з нагоди свята привітала прем’єр Юлія Тимошенко.

"Звертаюся до вас з особливим натхненням і радістю, бо знаю – ми однодумці. В найскрутніші моменти в історії країни ми були разом", - йдеться у вітанні прем’єра, повідомляє прес-служба уряду.

"І сьогодні, коли країна проходить серйозне випробування світовою фінансовою кризою, помноженою на гостру політичну боротьбу, зумовлену наближенням президентських виборів, кинуто виклик всім, кому небайдужа доля нашої держави", - наголосила Тимошенко.

"Зараз Україні як ніколи потрібні успіхи. Віри в майбутнє на противагу безглуздій і безпідставній істерії тих, хто сьогодні мав би переконливо і твердо вести націю в завтрашній день", - зазначила вона.

"Потрібен оптимізм і прагнення до кращого. Потрібні саме ті риси, якими володіє молодість. Впевнена, "разом нас багато" і ми переможемо", - заявила прем’єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування