Янукович погрожує, що засідання Ради може не відбутися

Вівторок, 30 червня 2009, 13:51

Позачергове засідання Верховної Ради у середу, 1 липня, не відбудеться, якщо прем’єр-міністр Юлія Тимошенко не погодиться з вимогою Партії регіонів негайно підняти зарплати і пенсії для найбідніших громадян.

Про це заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович, повідомляє прес-служба ПР.

"Позачергове засідання парламенту, ініційоване БЮТ на середу, 1 липня, не відбудеться, якщо Юлія Тимошенко не погодиться з вимогою Партії регіонів негайно, вже з 1 липня, підняти зарплати і пенсії для найбідніших громадян України", - попередив він.

"На цьому ми стоїмо твердо і непохитно. І ще раз підкреслюємо – без негайного полегшення дуже тяжкого матеріального стану незахищених людей жодних інших рішень парламент приймати не буде", - наголосив Янукович.

"Або ця Верховна Рада здатна змусити уряд Тимошенко підвищити зарплати і пенсії малоімущим - або її треба розігнати. Жодних компромісів тут бути не може", - додав Янукович.

При цьому раніше перший заступник голови Верховної Ради, "регіонал" Олександр Лавринович сказав, що фракція Партії регіонів визначиться з форматом своєї участі у позачерговій сесії Верховної Ради, призначеній на 1 липня, на засіданні у вівторок, 30 червня.

"Ми обговоримо це питання сьогодні на фракції і приймемо рішення", - сказав він у коментарі агенції "Інтерфакс-Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...