Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кіровограді просять Ющенка повернути губернатора

Вівторок, 30 червня 2009, 18:58

Президія Кіровоградської обласної ради ухвалила звернення до президента Віктора Ющенка з проханням переглянути своє рішення щодо звільнення Василя Моцного з посади голови Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Депутати просять Ющенка скасувати указ від 27 червня.

"Ми зазначаємо, що всі винуватці Голованівської трагедії беззаперечно повинні бути покарані відповідно до діючих законів без огляду на їх посади та статус", - йдеться у зверненні.

"Проте, на нашу думку, безпосередньо голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Моцний діяв у межах, визначених чинним законодавством повноважень для забезпечення ведення об`єктивного та неупередженого слідства та нормалізації ситуації в Голованівському районі", - наголосила президія.

Учасники президії облради висловили думку, що звільнення Моцного з посади губернатора не лише не відновить справедливість у питанні розслідування злочину, але й посіє сумніви у мешканців області щодо дотримання об`єктивності під час розгляду даної справи.

Дане питання депутати також запропонували винести на розгляд сесії обласної ради.

Як відомо, 16 червня внаслідок інциденту за участю депутата від БЮТ Віктора Лозинським, на той час прокурора Голованівського району Євгена Горбенка і начальника міліції цього ж району Михайла Ковальського на території мисливського господарства в Кіровоградській області загинув місцевий житель - 53-річний Валерій Олійник.

27 червня Ющенко на з’їзді партії "Наша Україна" повідомив, що у зв’язку з цією подією звільнив зі своєї посади голову Кіровоградської ОДА Моцного.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування