Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" впевнені, що Луценку "не вислизнути"

Вівторок, 30 червня 2009, 21:59

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко буде змушений вибачитися перед регіоналом Борисом Колесніковим, вважають у Партії регіонів.

"Луценко всілякими способами намагається вислизнути з ситуації, за якої змушений з парламентської трибуни спростовувати наклепи, розповсюджені ним про Колеснікова", - йдеться у заяві прес-служби партії.

"То він у відрядження їде і не може прийти у парламент. То робить усе, щоб Верховний Суд призупинив процес виконання рішень попередніх судів до винесення свого вердикту", - зазначили у Партії регіонів.

"Але Луценко при всьому цьому мусить змиритися з фактами: він звів наклепи на Колеснікова з парламентської трибуни, і жодні суди, якщо вони не корумповані, не допоможуть йому вислизнути від відповідальності", - сказано у заяві.

"Луценко буде змушений спростувати свої твердження. І зробить це обов’язково. Це лише справа часу", - переконані у партії.

Раніше повідомлялося, що 26 червня 2009 року Верховний суд зупинив виконання судових рішень Печерського райсуду та ухвалу Апеляційного суду Києва в справі позову Колеснікова проти Луценка до закінчення касаційного провадження.

Як відомо, на засіданні Верховної Ради 7 квітня 2005 року Луценко виступав зі звітом з приводу порушення Генпрокуратурою кримінальної справи стосовно Колеснікова за підозрою у вимагання акцій торгового центру "Білий Лебідь" у бізнесмена Бориса Пенчука.

Луценко, посилаючись на дані оперативного слідства, заявляв, що Колесніков "шляхом погроз певним громадянам вбивством вимагав від них передати йому та іншим названим особам акції, які належали цим громадянам".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування