Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Туск і Тимошенко поговорять про "Євро-2012"

П'ятниця, 10 липня 2009, 08:28

У п’ятницю, 10 липня, за участі прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко і голови Ради міністрів Польщі Дональда Туска відбудеться третє засідання українсько-польського Комітету з питань підготовки та проведення "Євро-2012".

Також планується зустріч Тимошенко з Туском у форматі "віч-на-віч", повідомляє прес-служба Кабміну України.

У ході засідання відбудеться обмін інформацією щодо підготовки необхідної інфраструктури двох країн до проведення чемпіонату. Крім того, сторони планують озвучити плани щодо українсько-польського співробітництва із забезпечення безпеки під час проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

За підсумками засідання Комітету планується підписання двосторонніх документів, а саме Протоколу між урядами країн про внесення змін до їхньої угоди про співпрацю під час організації фінального турніру Чемпіонату Європи з футболу УЄФА "Євро-2012" від 28 березня 2008 року та Протоколу другого засідання українсько-польського комітету у справах підготовки та проведення "Євро-2012".

Протокол змін про співпрацю Польщі та України під час організації підготовки до "Євро-2012" матиме технічний характер - міститиме зміни, пов'язані з ліквідацією Національного агентства України з підготовки і проведення "Євро-2012", повідомив речник польського уряду Павел Грась, передає "Німецька хвиля".

Туск напередодні візиту наголосив, що він особисто не має ніякого впливу на те, як швидко Україна завершить будівництво стадіонів та інфраструктурних проектів.

"Ми маємо достатньо власних проблем, набагато менше, ніж наші приятелі з України, але достатньо багато", - сказав керівник польського уряду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування