"Регіони" і БЮТ "під прикриттям протистояння" продовжують домовлятися?

П'ятниця, 10 липня 2009, 12:19

Блокування роботи парламенту однаково вигідно і БЮТ, і Партії регіонів, вважає лідер депутатської групи "За Україну!" В’ячеслав Кириленко.

Про це він сказав журналістам у п’ятницю.

"Ми розцінюємо це стояння біля трибуни одних і небажання запобігати цьому стоянню інших як театр абсурду, у якому зацікавлені однаково і Блок Тимошенко, і Партія регіонів", - сказав Кириленко.

Він вкотре висловив переконання у тому, що питання підвищення соціальних стандартів використовується лише як привід для блокування, "оскільки з боку уряду немає жодного бажання виходити на реальні розрахунки, а з боку опозиції також нема бажання говорити не про роздуті, а про реальні показники".

Крім того, за словами Кириленка, "під прикриттям публічного протистояння" БЮТ і Партія регіонів продовжують співпрацювати по тих питаннях, які стосуються розподілу влади між ними.

"Ми чітко розуміємо, що є спільна позиція Блоку Тимошенко і Партії регіонів по новому закону про вибори президента в тому напрямку, який передбачає цілковитий контроль над виборчим процесом з боку двох політичних сил, які представляють двох кандидатів", - сказав він.

Лідер групи "За Україну!" також висловив переконання, що БЮТ і ПР спільно подолають президентське вето на закон про референдум і далі продовжать свою співпрацю щодо спільного внесення змін до Конституції.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування