У Тимошенко готові простимулювати будівельників готелів

П'ятниця, 10 липня 2009, 16:59

Кабінет Міністрів готовий найближчим часом розглянути питання додаткового стимулювання інвесторів, готових розвивати готельний бізнес у Донецьку і Харкові в рамках підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це заявив у своєму виступі на третьому засіданні українсько-польського Комітету з питань підготовки і проведення Євро-2012 віце-прем'єр-міністр Іван Васюник, повідомляє Ліга.net.

Васюник нагадав, що для ряду українських міст проблемним питанням 13 травня стало питання забезпечення родини УЄФА готельними номерами.

"Ми провели повний моніторинг всіх об'єктів, які можуть бути використані для цієї мети, ми проаналізували ризики. Зараз ми абсолютно упевнені, що Київ до 2011 року зможе навіть із профіцитом забезпечити готельними номерами всіх гостей фінального матчу. По Донецьку і Харкову, на основі цього аналізу, уряд найближчим часом готовий ухвалити рішення щодо додаткової підтримки і стимулювання інвесторів таких проектів", - сказав він.

УЄФА затвердив Київ як місто для проведення матчів групової стадії Євро-2012, матчу або матчів чвертьфіналу й одного матчу півфіналу.

Фінальний матч відбудеться в Києві тільки в тому випадку, якщо до 30 листопада 2009 року будуть виконані обговорені умови, що стосуються стадіону, інфраструктури аеропорту, регіонального транспорту і розміщення.

Донецьк, Львів і Харків поки не затверджені як міста для проведення матчів групової стадії Євро-2012. Містам дано час до 30 листопада 2009 року, щоб виконати обговорені умови, що стосуються стадіонів, інфраструктури аеропортів, регіонального транспорту і розміщення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування