Тимошенко домовилася з Туском про 4х4

П'ятниця, 10 липня 2009, 17:08

Прем'єри України і Польщі Юлія Тимошенко і Дональд Туск підтверджують необхідність збереження паритетного формату проведення Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 і відстоювання його перед УЄФА.

"Я вважаю, що нашим завданням, завданням української і польської сторони, держслужбовців двох країн є не тільки підтримка міст, але й аргументація на користь цього формату (4х4) в УЄФА", - сказав Туск на засіданні міжурядової комісії двох країн з підготовки до Євро-2012 у п'ятницю в Києві.

"З погляду Польщі, збереження формату 4х4 (міст, що приймають ігри Євро-2012 ) - це не тільки питання солідарності, а й очевидного інтересу двох країн", - відзначив він, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У свою чергу прем'єр-міністр Тимошенко також вказала на необхідність збереження паритетності і того формату проведення фіналу чемпіонату, що планувався спочатку.

"Євро-2012 є спільним українсько-польським проектом, у якому 4 українських і 4 польських приймаючих міста. При цьому відкриття Чемпіонату передбачається в Польщі, а проведення фіналу - у Києві... Ми дотримувалися формату 4х4 і продовжуємо його підтримувати", - сказала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...