Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко буде свято з висуванням

Понеділок, 13 липня 2009, 09:51

14 липня в Міжнародному виставковому центрі у Києві відбудеться з'їзд партії "Батьківщина", присвячений її 10-річчю, на якому заплановано висунути прем'єр-міністра Юлію Тимошенко на посаду президента.

Про те, що кандидатура Тимошенко буде висунута на посаду президента саме під час ювілейного з'їзду, було вирішено в останній момент, пише "Дело".

Як сказав заступник голови фракції БЮТ у парламенті Андрій Кожем’якін, "з'їзд обов'язково підтримає її кандидатуру, і я думаю, одноголосно".

Очікується, що в заході візьмуть участь понад 6 тис. членів "Батьківщини" з усієї країни – приблизно по 300 осіб із кожної області.

"У вівторок о 7 ранку я їх (делегатів та гостей з'їзду) зустріну на в'їзді до Києва, і великою колонною ми відправимося в Міжнародний виставковий центр", - розповів голова обласного партійного осередку, народний депутат Олександр Буджерак.

По закінченні заходу він планує накрити делегатам "галявину у лісі". "Після ми заїдемо в ліс, вип'ємо по 50 грамів, з'їмо шашлик", - поділився він планами.

Крім того, очікується, що висвітлювати роботу з'їзду будуть близько 300 регіональних журналістів і близько 100 київських, повідомив депутат Олександр Сочка, який буде курувати роботу ЗМІ. За його словами, плануються спеціально відведені місця для преси та ньюз-руми.

Підготовку до масштабної події прихильники прем'єра почали завчасно. Відповідальним за організацію заходу призначили народного депутата Віктора Павленка.

За його словами, минулої п'ятниці ввечері партійне керівництво провело останню нараду, де обговорило деталі з'їзду.

Однак Павленко не став розголошувати дані про те, у скільки організація святкування десятиліття "Батьківщини" обійшлася партійним спонсорам.

Буджерак теж лише відзначив, що "у нас є спонсори, які усе забезпечать".

За інформацією "Дело", вартість транспортування й харчування учасників заходу розраховувалася в середньому, виходячи з 200 грн. на людину.

Водночас добова оренда окремого павільйону (10 тис. кв. м) у Міжнародному виставковому центрі зазвичай коштує близько 30 тис. євро. Крім цього спонсори "Батьківщини" повинні орендувати 8 тис. стільців. Їх встановлюють у павільйоні за тарифом 14 грн. за штуку.

При цьому джерела газети, знайомі з організацією таких заходів, відзначають, що найбільші витрати йдуть на оренду і монтаж світлового, звукового устаткування й установку масштабної сцени, яку БЮТ замовляє у спеціалізованих фірм.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
В Росії злетіли бомбардувальники Ту-95
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповненоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголошували ракетну небезпеку, була загроза "Кинджалів"
Усі новини...