Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко відкладе "кадровий пакет" до осені, щоб Регіони розблокували Раду

Понеділок, 13 липня 2009, 12:29

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що готова відкласти розгляд кадрових питань до осені заради того, щоб Партія регіонів розблокувала трибуну парламенту і погодилася на розгляд у парламенті антикризових законопроектів.

Про це сказано у повідомленні прес-служби Кабміну.

Тимошенко закликає Партію регіонів розблокувати роботу Верховної Ради і провести у вівторок пленарне засідання, "присвячене винятково розгляду архіважливих для країни антикризових законопроектів, які регулюють питання рекапіталізації банків та успішного проведення в Україні Євро-2012".

Вона також пропонує невідкладно ухвалити в другому читанні закон про вибори президента, "позаяк у виборчу кампанію Україна має увійти із законодавчою базою, яка унеможливить фальсифікації, гарантує чесність та прозорість обрання нового глави держави".

"Тимошенко закликає Партію регіонів проявити бодай мінімальну політичну відповідальність та забезпечити ухвалення надважливих антикризових законів, відклавши у бік всі конфронтаційні питання", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу, прем’єр "заради зниження температури в сесійній залі готова не наполягати на розгляді кадрових питань, відклавши їх до осені".

"Ми закликаємо Партію регіонів не самозасліплюватися політичною боротьбою, а бачити ще й країну, для захисту якої терміново потрібні антикризові закони", - заявила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування