Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича хочуть створити додаткову проблему Тимошенко і Литвину

Понеділок, 13 липня 2009, 13:20

Віце-спікер Олександр Лавринович пропонує заборонити участь виборчих блоків у виборах.

Відповідні проекти зареєстровані у парламенті.

"Важливою і невід'ємною умовою стабілізації і успішного функціонування будь-якого суспільства є його ідеологічна структуризація. Досягається вона через поширення ідеології, з якою більшість громадян ідентифікують свої політичні інтереси", - йдеться в пояснювальній записці.

"В останній же час відслідковується тенденція об’єднання політичних партій у виборчі блоки з метою подолання виборчого бар’єру або ж збільшення відсотку свого представництва в парламенті, замість того щоб відстоювати свої ідеологічні переконання", - зазначає автор проекту.

"Такі об'єднання суттєво відволікають увагу суспільства від тих політичних сил, які потенційно могли б зорганізувати більшість громадян і вплинути на соціально-економічні, політичні та суспільні зміни, зменшують авторитет і популярність таких структур", - зазначає він.

Проектом пропонується внести зміни до законів "Про вибори народних депутатів України" та вибори до місцевих рад, якими вилучаються виборчі блоки політичних партій із суб’єктів виборчого процесу.

Як відомо, в Раді шостого скликання присутні 3 блоки – Тимошенко, Литвина і НУНС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування