Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З подачі Ющенка у Лозінського відберуть мисливські угіддя?

Понеділок, 13 липня 2009, 16:47

Генеральна прокуратура направила звернення до суду щодо визнання недійсності угод про придбання екс-депутатом від БЮТ Віктором Лозінським мисливських угідь у Кіровоградській області.

Про це на брифінгу у понеділок заявила прес-секретар Ющенка Ірина Ванникова, повідомляє прес-служба президента.

За її словами, Ющенко наголошує на необхідності завершення питання щодо незаконності придбання у Кіровоградській області мисливських угідь Лозінським.

Крім того, президент вважає, що БЮТ допоміг Лозінському втекти від покарання за вчинення злочину.

"...Політична сила, яка делегувала Лозінського до парламенту, - Блок Юлії Тимошенко, зробила все, щоб йому вдалося, принаймні на сьогодні, втекти від правосуддя", - сказала Ванникова.

На думку президента, про справжню позицію БЮТ у справі Лозінського "промовисто свідчить факт" відсутності подання Кабміну на звільнення із займаних посад голови Кіровоградської облдержадміністрації Моцного та голови Голованівської райдержадміністрації Крижанівського, "які не змогли забезпечити правопорядок на ввіреній їм території і захистити права громадян".

Ванникова також наголосила, що Ющенко стурбований перекваліфікацією цієї справи для начальника райвідділу міліції Ковальського зі статті "співучасть у вбивстві" на статтю "зловживання службовим становищем".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування