Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Команда Ющенка на своїй хвилі - Томенко

Понеділок, 13 липня 2009, 22:27

Віце-спікер Микола Томенко вважає, що немає шансів на підписання президентом Віктором Ющенком указу про розпуск парламенту.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

Томенко заявив, що "президент сьогодні не є реальним суб’єктом політичного впливу у парламенту"

"Для того, щоб провести дострокові парламентські вибори, треба щоб ключові гравці з цим погодилися. Якщо БЮТ не погоджується, навіть якщо він (президент Віктор Ющенко) переконає Партію регіонів...не реально це провести", - зазначив він.

Відповідаючи на питання, чи заслуговує парламент на розпуск, віце-спікер заявив: "Якщо мислити категоріями пересічного громадянина, то всі структури влади заслуговують на оновлення і зміни".

"Зараз йдеться про те, як знайти формат, щоб спокійно провести вибори і президента, можливо і парламенту, органів місцевого самоврядування", - сказав Томенко.

"Команда президента на своїй хвилі. Вона зазвичай бореться з поганим минулим, і коли повертається у теперішнє, то говорить: давайте, може, парламент розпустимо", - зазначив він.

Як відомо, раніше прес-секретар президента Ірина Ванникова заявила, що президент Віктор Ющенко готовий розпустити Верховну Раду, якщо для цього виникнуть юридичні підстави.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування