Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович викрив схему зриву виборів президента

Вівторок, 14 липня 2009, 14:27

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович застерігає, що у чергових виборах президента може взяти участь велика кількість технічних кандидатів, метою чого є зрив виборів.

Про це Янукович заявив у вівторок під час робочої поїздки до Дніпропетровська, повідомляє УНІАН.

"Це може бути метою, щоб продовжити будь-якими способами життя цієї влади, цього Кабінету міністрів і президента", - сказав лідер Партії регіонів, наголосивши, що цього не можна допустити.

Як один з варіантів забезпечення проведення успішної виборчої кампанії та недопущення висунення великої кількості технічних кандидатів Янукович назвав збільшення грошової застави для реєстрації кандидатів у президентів до 10 млн. грн. із 500 тис. грн.

Крім того, Янукович заявив, що Партія регіонів сьогодні докладає всіх зусиль, щоб найближча президентська виборча кампанія була прозорою.

"Я упевнений, що ця виборча кампанія об’єднає українське суспільство", - сказав лідер "Регіонів".

За словами Януковича, запорукою проведення чесної і прозорої президентської виборчої кампанії є ухвалення нової редакції закону про вибори президента України, де необхідно врахувати пропозиції усіх політичних сил, які планують брати участь у виборах глави держави.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування