У "Регіонах" знають, де Лозинський, і вважають, що Луценку не довго лишилося

Вівторок, 14 липня 2009, 16:15

Екс-народний депутат фракції БЮТ Віктор Лозинський, оголошений у розшук за підозрою в причетності до вбивства, знаходиться в Придністров'ї, стверджує член фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов.

"Була інформація в пресі, що Лозинський сьогодні переховується в Придністров'ї. У мене теж є така інформація, є інформація про те, що він перетинав кордон нелегально", - сказав Лук'янов на прес-конференції.

Депутат висловив упевненість, що поки керівником Міністерства внутрішніх справ буде Юрій Луценко, дана справа не буде розкрита. "Я упевнений, що поки Луценко буде головою МВС, ця справа не буде розслідувана", - сказав він.

У той же час, наголосив депутат, "справа Лозинського буде розкрита і доведена до суду, і, рано чи пізно, рішення суду буде виконане", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

На питання про те, чому одне твердження суперечить іншому, Лук'янов відповів: "Не думаю, що такий міністр, як Луценко, пропрацює ще півроку".

Член правління Української Ґельсинської групи з прав людини Володимир Чемерис на цій же прес-конференції підкреслив, що у Верховній Раді треба порушувати питання по всіх порушеннях прав людини з боку МВС.

На думку правозахисника, за дії міліції, що порушують права людини, повинен особисто відповідати міністр внутрішніх справ.

Чемерис також нагадав, що на останньому засіданні громадської ради МВС він вимагав відставки Луценка, підкресливши, що це засідання ради відбулося ще до інциденту в Кіровоградській області.

Як відомо, 16 червня в Голованівському районі Кіровоградської області стався інцидент за участі народного депутата від БЮТ Віктора Лозинського, прокурора Голованівського району Євгена Горбенка, начальника райвідділу міліції Михайла Ковальського.

У його результаті загинув 55-річний житель Кіровоградської області Валерій Олійник. Верховна Рада позбавила Лозинського депутатських повноважень за його заявою. Зараз він знаходиться в розшуку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування