Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко з пошаною ставиться до Януковича і просить про одне

Вівторок, 14 липня 2009, 17:42

Прем`єр-міністр Юлія Тимошенко просить депутатів Верховної Ради, зокрема тих, що представляють опозицію, невідкладно ухвалити необхідні рішення для підготовки до проведення в Україні Євро-2012 і прозорих президентських виборів з передвиборчою кампанією протягом 90 днів.

З таким проханням Тимошенко звернулася у вівторок до народних депутатів, повідомила УНІАН прес-секретар прем`єра Марина Сорока.

"Прем`єр звертається до опозиції і всіх депутатів з проханням невідкладно схвалити рішення, які дали б можливість продовжити підготовку до Євро-2012 і провести наступні вибори президента за прозорими правилами за 90 днів", - сказала Сорока, цитуючи заяву прем`єр-міністра.

Водночас Тимошенко відзначила, що з повагою ставиться до ініціатив щодо підвищення соціальних стандартів, проте питання щодо їх зміни вимагає додаткового доопрацювання.

"Я з пошаною ставлюся до опозиції та її прагнення підвищити соціальні стандарти для громадян України. Це питання, як і кадрові зміни в уряді, буде обов`язково розглянуто, коли буде належним чином підготовлено", - йдеться у заяві прем`єр-міністра України.

У вівторок, у ВР о 16.00 мало розпочатися позачергове засідання, проте депутати від Партії регіонів заблокували трибуну і президію парламенту, вимагаючи ухвалення закону про підвищення мінімальної зарплати і прожиткового мінімуму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування