Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: день взяття Бастилії марно не пройшов

Вівторок, 14 липня 2009, 18:53

Прем'єр Юлія Тимошенко надіслала вітання президенту Франції Ніколя Саркозі з національним святом Франції Днем взяття Бастилії.

Про це повідомляє прес-служба уряду.

"Гадаю, я не дуже ображу вас, коли скажу, що це свято вже давно належить не Франції, воно належить цілому світу. Адже саме цей день став символом народження у Європі свободи, справедливості, рівності, братерства", - йдеться у вітанні.

"14 липня Франція, по суті, подарувала світу нові обрії життя, надала смислу новій епосі; Франція запалила в серцях та душах мільйонів полум’я надії та небайдужості", - зазначила Тимошенко.

"І, мабуть, саме тому сьогодні на всіх континентах немає людей, які б не любили Францію, не дякували б долі за той шанс, який було надано людству двісті років тому. Взяття Бастілії – це дата кращих сподівань та перетворень, свято величі людського духу, честі та гідності", - вважає Тимошенко.

"Принагідно, шановний пане президенте, дозвольте подякувати вам за щирі і теплі слова з нагоди ювілею нашої партії. Такі вітання важко переоцінити. Повірте, для мене, для моєї команди вони сьогодні важать дуже і дуже багато", - йдеться у вітанні.

Тимошенко наголосила: "Ваша підтримка – це та основа, з якою долають будь-які труднощі та перешкоди. Я дякую вам за це".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування