Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко полетіла до Кореї

Середа, 15 липня 2009, 09:30

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко відбула з офіційним візитом до Кореї, де перебуватиме протягом 15-17 липня.

Про це повідомляє прес-служба українського уряду.

Згідно з програмою візиту, 16 липня відбудеться зустріч Тимошенко з президентом Республіки Корея Лі Мйон Баком та з прем’єр-міністром країни Хан Син Су.

Також вона проведе робочий ланч із представниками провідних ділових кіл Кореї, зустрінеться з президентом компанії "SK telecom" та з керівниками індустріально-промислових груп ("Samil finance cooperation", "Hyundai Motors", "POSCO", "STX Energy").

Під час візиту планується підписання низки двосторонніх документів, зокрема, Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством економіки України та Міністерством економічних знань Кореї у сфері використання інструментів торговельного захисту; Меморандуму про взаєморозуміння між Публічним акціонерним товариством "Державний експортно-імпортний банк України" та Експортно-імпортним банком Кореї.

Крім того, планується підписати угоду між урядами України та Кореї про реалізацію проекту заснування Українсько-Корейського навчального центру інформаційних технологій в Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут".

Тимошенко також візьме участь у церемонії покладання квітів до Монументу загиблим за Корею.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування