Тігіпко хоче розбавити трикутник – Янукович-Ющенко-Тимошенко

Середа, 15 липня 2009, 17:04

Екс-радник прем`єр-міністра Сергій Тігіпко хоче стати президентом України без підтримки жодної з політичних сил.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив у середу в Донецьку на прес-конференції.

Тігіпко підкреслив, що відчуває в собі сили "самостійно попрацювати і повернутися в політику".

Також він вважає, що ту політичну конфігурацію, яка сьогодні є в Україні, "потрібно розбавити трохи". "Ось цей трикутник – Янукович-Ющенко-Тимошенко – сьогодні не спрацьовує, неефективний. Вони не борються з кризою, немає ніякої програми, але всі вони принципові", - сказав він.

Тігіпко наголосив, що він сьогодні на жодні з політичних сил не розраховує. "А навіщо розраховувати на якісь політичні сили? Я не бачу сьогодні справжньої політичної партії. Всі партії – це напівбізнесформування, напівлідерські формування, які тримаються на бізнесово-олігархічному фінансуванні", - сказав він.

На думку Тігіпка, "перш за все, орієнтуватися потрібно на інтереси простих людей".

У той же час, політик заявив, що має намір у майбутньому створити свою партію, і до 2015 року вона буде створена.

"З часом буде і партія. Я робитиму партію, я зроблю її, але не в такому варіанті як всі – роблять партію з якоюсь ідеологією, але виходить КПРС. У нас всі партії – це КПРС старого зразка", - зазначив Тігіпко.

Він повідомив, що повернувся у політику надовго. "Кінцева точка, де я зможу провести середньостроковий фініш і підбиття підсумків, - це 2015 рік. Тоді я зможу зробити висновки: конкурентоспроможний я в політиці чи ні", - сказав Тігіпко.

При цьому він додав: "Я припускаю, що я можу бути неконкурентоспроможним. Але сказати, що суспільство не таке, і що мене не хочуть бачити, я не можу, тому що суспільство завжди праве, у народу завжди є право на помилку".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...