Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Серед депутатів-переможців у квартирній лотереї більше регіоналів і бютівців

Середа, 15 липня 2009, 17:48

Серед депутатів, які виграли в лотерею квартири є "регіонал" Олександр Черноморов, який виграв суд проти Верховної Ради з цього приводу.

Як повідомив заступник голови регламентного комітету ВР Валерій Камчатний, Черноморов отримав квартиру без жеребкування як інвалід 2 групи.

За його словами, також без жеребкування як інвалід другої групи, квартиру отримав член блоку Литвина Микола Рудченко. Як учасники бойових дій, квартиру без жеребкування отримав "регіонал" Юрій Самойленко, а комуніст Спірідон Кілінкаров отримав квартиру за те, що має "рекордну кількість дітей серед народних депутатів України".

Серед депутатів, що брали участь у жеребкуванні – "регіонали" Валерій Бондик, Юлія Ковальова, Микола Демянко, Юрій Колоцей, Ірина Горіна, Григорій Маньковський, Володимир Демидко, Валерій Бевзенко, бютівці Юрій Полунєєв, Валерій Бабенко, Іван Сідельник, Василь Кравчук та комуніст Сергій Храпов.

На питання, чому в списку немає жодного народного депутата від НУ-НС, Камчатний відповів, що "їх лише кілька чоловік подали заяви, але їм не пощастило під час жеребкування".

За його словами, цей розподіл квартир дасть можливість зекономити кошти Верховної Ради, оскільки один день проживання в готелі "Київ" обходиться у 400 гривень, тобто на місяць за одного депутата парламент має сплачувати близько 12 тисяч гривень.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...