Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За Лозінського призначили винагороду

Середа, 15 липня 2009, 18:16

МВС та Генпрокуратура оголосили у розшук колишнього депутата від БЮТ Віктора Лозінського, якого обвинувачують у вбивстві.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Всім, кому відомо місцеперебування вищезазначеної особи, прохання повідомити за телефонами: (044) 254-78-14, 254-75-14, 256-10-63 або 102. Конфіденційність та винагороду гарантовано", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу, CБУ проведено перевірку низки повідомлень громадян щодо місцезнаходження Лозінського, в тому числі і тих, що були оприлюднені у засобах масової інформації.

"Зокрема, 14 липня у ЗМІ опубліковано заяву одного з депутатів про наявну у нього інформацію щодо місця переховування Лозінського", - йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

"Під час перевірки викладених у заяві фактів, в тому числі під час бесіди з цим депутатом, встановлено, що він особисто не володіє конкретними даними щодо місця перебування Лозінського", - йдеться у заяві.

СБУ наголосило, що "зазначене повідомлення про можливе переховування розшукуваної особи у Придністров’ї ґрунтувалося виключно на власних припущеннях, зроблених на підставі інформації, розміщеної у мережі Інтернет".

"У зв’язку з цим, СБУ звертається до громадськості, а також представників депутатського корпусу з проханням надавати всіляку допомогу у проведенні розшуку Лозінського, повідомляти достовірну та правдиву інформацію, яка сприятиме встановленню його місця перебування", - заявили у службі.

Як відомо, раніше депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов стверджував, що Лозінський знаходиться у Придністров'ї.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...