Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко: баба, вона серцем чує

Середа, 15 липня 2009, 22:10

Екс-радник прем`єр-міністра Сергій Тігіпко, який заявив про намір балотуватися на пост президента, розраховуватиме на підтримку всіх виборців, але особливо - жінок.

Про це він заявив на прес-конференції в Донецьку, повідомляє УНІАН.

"Розраховувати на якийсь конкретний електорат і сказати, що сьогодні я буду націлений тільки на якусь інтелектуальну еліту і ще щось…я не стану", - сказав Тігіпко.

При цьому додав: "Ось на жінок дуже розраховуватиму. Як кажуть – баба, вона серцем чує. Можна обдурювати, а жінка відчує. Будеш щирим - теж відчує".

Він переконаний, що працювати треба на всіх виборців, і в політичній боротьбі, перш за все, "розраховуватиме на їх патріотичні почуття".

Тігіпко заявив, що вступити в президентську гонку його спонукала не внутрішня потреба, а, "перш за все, зовнішня ситуація".

"Я подивився на те що відбувається, і задав собі питання: чому Україна більше за всі країни СНД і Європи постраждала від кризи? Чому у нас найбільша інфляція, і у всьому світі ціни сьогодні падають, а у нас зростають. Чому?... Ми що - нація не така?...", - зазначив політик.

За словами Тігіпка, він дійшов висновку, що в цьому винна слабка і непрофесійна влада.
Він підкреслив, що нинішні політичні лідери не повинні боятися конкуренції з ним.

"Не треба нікому особливо мене боятися. Тому що всі політики, які сьогодні є, і Янукович, і Тимошенко, у будь-якому випадку залишаться. Вони втратять рейтинги, вони менше наберуть, але вони залишаться", - вважає він.

"Хизуватися один перед одним або перед електоратом в якійсь радикальності сьогодні вже не модно, всім набридло. Сьогодні модно знаходити компроміси", - сказав Тігіпко.

На думку Тігіпка, з його поверненням в політику в Україні "додається політична конкуренція, а всі браві заявки про рейтинги – це речі, які можна купити, і це дуже швидко змінюватиметься".

"Боятися мене не треба. Я людина, яка може переступити через якісь речі заради загального блага. Тому що я розумію, що політики – це тільки наймані люди, яких найняв найбідніший українець для того, щоб вони про нього піклувалися. А наші хлопці відчувають іноді себе царями, яких поставили керувати народом", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування