Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин збирається закрити сесію

Четвер, 16 липня 2009, 10:36

Голова Верховної Ради Володимир Литвин закликав депутатів припинити блокування роботи парламенту.

Про це він заявив на початку позачергового засідання Ради у четвер.

Те, що відбувається в Раді, він назвав "безчестям".

"Заяви, що причина конфлікту в тому, що начебто Рада не розглядає прожитковий мінімум, це політичне прикриття, це блуд. Бо я пропонував не один раз голосувати цей закон особисто, відкрито, вставанням, таємно, але голосувати. Але немає бажання приймати жодних рішень. Натомість сьогодні зруйновується фактично останній інститут", - заявив Литвин.

"Сьогодні діє практика довести ситуацію до абсолютного абсурду. Хіба так можна? До мене приходять депутати, показують посвідчення - у них забрали картки, перетворили на кріпаків і посилають їх на штурм. Я звертаюсь до депутатів – після 17 січня нам же ще доведеться спілкуватися, - обурився голова парламенту.

Він закликав "всіх вождів" прийти до парламенту й аргументувати свою позицію.

"Дали вказівку на війну – що це дає?", - запитав він.

Литвин повідомив, що на позачерговому засіданні пропонується розглянути приведення до присяги народного депутата, оголосити запити депутатів, скасувати постанову про фінансування Євро, ратифікувати угоду і закрити сесію

"Я вас благаю – не влаштовуйте бійку, дайте закрити сесію", - звернувся він до депутатів.

На крики депутатів ПР про розгляд законопроекту про прожитковий мінімум, Литвин відповів: "Сядьте на місця - я поставлю на голосування. Вставте картки і голосуйте!".

"Я закрию сесію не за вашою вказівкою", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування