Регіонали знайшли спосіб красиво вийти з блокування?

Четвер, 16 липня 2009, 12:40

Верховна Рада поновила позачергове засідання Верховної Ради після того, як депутати внесли зміни до порядку денного, зокрема щодо розгляду законопроекту про прожитковий мінімум.

Повернувшись до залу, голова Верховної Ради Володимир Литвин озвучив домовленості лідерів фракцій.

При цьому він попросив "деяких депутатів, які не стояли поруч з регламентом, перед тим як давати оцінки голові Верховної Ради, прочитати регламент".

"Я нічого не протягував у розклад засідань на сьогодні, а якщо у вас були домовленості таємні і підкилимові, то ви, шановні колеги матеріалізуйте їх у прозорий спосіб у розклад", - заявив Литвин.

Він повідомив, що депутати зараз завершать розгляд рішення 4735-1 про відміну постанови про фінансування Євро-2012, яка була ухвалена всупереч регламенту. Далі депутати мають ратифікувати проект закону про позику з ЄБРР, розглянуть законопроект №4630, яке мають направити на повторне друге читання.

Крім того депутати розглянуть зміни в держбюджет щодо розміру прожиткового мінімуму, які мають відправити на повторне друге читання. Як відомо, через цей законопроект другий тиждень заблоковано парламент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування