Єхануров стверджує, що суд визнав: КРУ звинуватило його без підстав

Четвер, 16 липня 2009, 13:02

Окружний адміністративний суд Києва визнав безпідставними обвинувачення головного Контрольно-ревізійного управління на адресу екс-міністра оборони Юрія Єханурова.

Про це йдеться у прес-релізі, розповсюдженому перед прес-конференцією Єханурова в четвер, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зокрема Єхануров заявляє, що 15 липня він отримав резолютивну частину постанови Окружного адмінсуду Києва від 9 липня.

Суд розглядав позов Єханурова, у якому були опротестовані дії Верховної Ради щодо його звільнення з посади міністра оборони.

У постанові зазначається, що "суд не згоден із позицією представника Верховної Ради України, що позивач звільнений за зловживання, відзначені в акті ГоловКРУ".

"Ці дані станом на день прийняття опротестування постанови не знайшли свого підтвердження під час перевірки Генеральної прокуратури України", - йдеться у рішенні суду.

Крім того, у документі говориться, що "відсутність у постанові конкретних мотивів звільнення вказує на те, що питання звільнення міністра оборони України носить винятково політичний характер і з виконанням позивачем своїх обов'язків на посаді міністра оборони України не пов'язане".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News