Єхануров: "Тимошенко бреше! Я вимагаю вибачень"

Четвер, 16 липня 2009, 14:48

Екс-міністр оборони, перший заступник глави секретаріату президента Юрій Єхануров наполягатиме на публічних вибаченнях прем’єр-міністра Юлії Тимошенко та на відставці керівника Головного контрольно-ревізійного управління Миколи Сивульського.

На цьому Єхануров наголосив у четвер на прес-конференції, повідомляє УНІАН.

Він сказав, що за період ескалації конфлікту навколо його звільнення з посади міністра оборони "Тимошенко збрехала тричі”.

За його словами, йдеться про публічні висловлювання прем’єра з приводу нібито спроби отруєння військовослужбовців у Харківській області, надмірної вартості ковбаси для Міноборони, а також зловживання військового відомства у земельних питаннях.

Єхануров наголосив, що на сьогодні відповідними перевірками та судовим рішенням доведено безпідставність звинувачень на його адресу особисто та стосовно керівництва Міноборони з боку ГоловКРУ, а також Тимошенко щодо корупції та зловживань.

"Так як нас жорстко перевіряли по землі, то було б дуже добре, якби таку перевірку витримали "земельні барони" з оточення Юлії Володимирівни", - зауважив Єхануров.

"Тому я хочу, щоб громадськість знала, що Тимошенко – бреше по цих трьох питаннях. Я вимагаю від неї публічних вибачень за цими звинуваченнями", - наголосив політик.

Щодо керівника ГоловКРУ Сивульського, то Єхануров зазначив, що "керівник, який фальсифікує робочі документи, не має права знаходитися на посаді".

"Я повторю свою вимогу, що він має піти у відставку", - сказав політик.

Як відомо, Єхануров був звільнений Верховною Радою з посади міністра оборони за поданням Тимошенко, яка, спираючись на дані КРУ, звинувачувала його в корупції та зловживаннях.

Єхануров стверджує, що Окружний адміністративний суд Києва визнав таку причину звільнення безпідставною, попри те, що відмовився визнати звільнення міністра парламентом незаконним і задовольнити скаргу Єханурова.

У свою чергу голова ГоловКРУ Сивульський назвав необ’єктивним рішення Окружного адміністративного суду Києва від 15 липня, яким визнані безпідставними звинувачення КРУ на адресу керівництва Міністерства оборони.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування