Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка сподіваються, що Байден допоможе розтлумачити заяви росіян

Четвер, 16 липня 2009, 18:27

У секретаріаті президента сподіваються, що в ході майбутнього візиту віце-президента США Джозефа Байдена проясниться ситуація щодо заяв російських посадових осіб, що пролунали після візиту президента США в Російську Федерацію.

Про це в четвер на брифінгу заявив заступник глави секретаріату президента Андрій Гончарук на брифінгу в четвер у Києві.

"Я думаю, що найменше, чого ми чекаємо від цього візиту, - це певних прояснень щодо тих заяв, що пролунали два тижні тому після (візиту президента США Барака Обами) у коментарях діячів Російської Федерації", - сказав Гончарук.

Він також нагадав, що в ході візиту віце-президента США в Україну мова йтиме про двосторонні торгово-економічні відносини, у тому числі про співробітництво в енергетичній сфері, про подальший розвиток двосторонніх відносин, у тому числі про дотримання домовленостей, що позначені в Хартії України і США про стратегічне партнерство.

Гончарук також допустив, що в ході українсько-американських переговорів мова йтиме також і про співробітництво України з міжнародними фінансовими організаціями і безпосередньо з Міжнародним валютним фондом.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування