Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Банковій не хочуть ситуації, як у рекламі батарейок

Четвер, 16 липня 2009, 22:28

Падіння ВВП у цьому році може скласти приблизно 13-14%, а інфляція – 13-16%.

Про це заявив керівник головної служби соціально-економічного розвитку секретаріату президента Роман Жуковський в ефірі 5 каналу.

Він наголосив, що такі цифри були погоджені під час дискусій, які тривали за участю МВФ, представників Нацбанку, міністерства економіки та секретаріату президента.

Також, коментуючи зауваження про те, що аналізи економічної ситуації, які оприлюднюються представниками секретаріату президента, нагадують нагнітання обстановки, Жуковський зазначив: "Я не хотів би, щоб секретаріат президента сприймали як таку структуру, єдиним завданням якої є нагнітання обстановки".

"Ми живемо у тій самій країні, для нас ті висновки, які ми самі робимо і оприлюднюємо останнє, що мають на меті – це якось погіршити обстановку", - наголосив він.

"Ми аналізуємо ситуацію, виходячи з тих даних, які у нас є, і бачимо, що зараз проводиться спроба будь-що нічого не змінювати, дотягнути до якоїсь дати і далі вже вирішувати проблеми по мірі їх надходження", - зазначив Жуковський.

"З таким підходом ми не погоджуємося, не хочемо, щоб ситуація тягнулася як у відомій рекламі батарейки "Дюрасел", коли воно йде деякій час, а після того різко погіршується і це відчують усі", - зазначив представник секретаріату президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування