Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович дивився на бійки в Раді по телевізору

П'ятниця, 17 липня 2009, 09:25

Лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович під час засідання Верховної Ради в четвер, яке проходило з заблокованою трибуною та бійками, знаходився в офісі партії в кінотеатрі "Зоряний" і спостерігав за тим, що відбувається, по телевізору.

Такою інформацією володіє газета "Комерсант-Україна".

Коли після бійок у залі засідань ВР спікер Володимир Литвин заявив, що депутати повинні прямо тут і зараз домовитися між собою, бо у противному випадку він закриє засідання, перший заступник голови фракції ПР Олександр Єфремов дістав мобільний телефон і зробив один дзвінок.

За інформацією газети, він дзвонив Януковичу, який увесь цей час знаходився в офісі партії в кінотеатрі "Зоряний" і спостерігав за всім по телевізору.

Янукович, у свою чергу, дав команду забезпечити йому телефонний зв'язок із прем'єром Юліою Тимошенко, яка знаходиться з робочою поїздкою в Південній Кореї.

За дві хвилини до 12 Литвин заявив, що закриває сесію.

"Тому що поки будуть зв'язуватися з закордоном і між собою домовлятися, я думаю, це буде дуже велика ціна для України", - сказав він.

Правда, після цього в президію парламенту ввійшли "регіонали" перший заступник глави ВР Олександр Лавринович і Олександр Єфремов, а також голова фракції БЮТ Іван Кириленко - і щось сказали Литвину. Спікер одразу оголосив перерву на півгодини, а після її закінчення ВР без протистояння продовжила роботу до закриття сесії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування