Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Львова завезли "чорнушні" білборди Яценюка. Їх придумали у його ж штабі?

П'ятниця, 17 липня 2009, 14:41

Низка львівських рекламних агенцій отримали замовлення на масове розміщення бігбордів із зображенням, яке є пародією на попередню рекламу Арсенія Яценюка "Врятувати країну. Арсеній".

На традиційній смужці чорного та кольору хакі зображено чоловіка, що нагадує бомжа, з написом "Вимагаю обирати Президента з 25 років. Онаній", повідомляє Zaxid.net.

Замовником виступає одна з київських рекламних фірм, зазначає видання.

Львівські рекламники наразі перебувають у роздумах, чи розміщувати дані зображення.

За неперевіреною інформацією Zaxid.net, кампанія "чорного піару" розроблена у штабі самого Яценюка з метою привернення уваги до кандидата.

Водночас у львівському штабі Яценюка спростовують таку інформацію.

Член ради Львівського обласного осередку "Фронту змін" Орест Шейка заявив, що "це чорна реклама, невідомо якою політичною силою замовлена".

"Ми маємо інформацію, що були спроби розмістити такі бігборди у Києві. "Фронт змін" не причетний до цих бігбордів", - наголосив Шейка.

Фото Zaxid.net

За його словами, до нього вже телефонували представники деяких львівських рекламних фірм, інформуючи про те, що у них замовили розміщення таких бігбордів.

"Наскільки я знаю, ніхто навіть за великі суми не погодився цього зробити", - сказав Шейка.

У свою чергу начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин Львівської міськради Остап Процик сказав, що вони перевіряють це зображення на предмет дотримання норм "Закону про рекламу".

"Я розумію бажання рекламників заробити в кризовий для галузі період, але напевно, мало кому з львів'ян хотілось би, аби львівські вулиці прикрасило це творіння", - сказав Проциу.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування