Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин пропонує виселити казино в Чорнобиль і на Зміїний

П'ятниця, 17 липня 2009, 17:07

Спікер Володимир Литвин виступає за розміщення гральних закладів у місцях з обмеженим доступом громадян, таких як острова Зміїний, Тузла і Чорнобильська зона відчуження.

Про це він сказав в ефірі "Бізнес-радіо", повідомляють Українські новини.

"Я пропоную на косі Тузла, на острові Зміїний, у Чорнобилі, у тих мертвих селах і селищах зробити все, щоб був там екстремальний туризм і шукачі гарячих пригод могли б туди їздити й грати", - сказав він.

Спікер зазначив, що, незважаючи на заборону Верховною Радою грального бізнесу, деякі представники цієї справи продовжують свою роботу тіньовим шляхом.

"Заповзятливі люди на вигадки мудрі, тому будь-яке рішення, яке б не було прийнято, привело б до того, що тіньовим шляхом знайшли б можливість обійти відповідний закон", - сказав він.

Водночас спікер додав, що залежність від ігор - один із видів психологічної залежності, яка властива багатьом з тих, хто хоча б пробував грати на ігрових автоматах.

"Я зрозумів, що ці вади знищити не можна, їх просто потрібно нормувати й повернути на користь держави - тобто відвести спеціальні місця, забезпечити контроль проходу й проїзду в ці місця, для того, щоб ті люди, яким гроші давлять у кишенях могли їх там віддавати, а держава у вигляді податків могла їх повертати в соціальне й економічне життя", - сказав він.

Литвин звернув увагу на те, що суспільство повинне більше уваги приділяти вихованню молоді й залученню її до спорту й туризму замість гри на автоматах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування