Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Павленка остаточно вирішили не заводити справу

П'ятниця, 17 липня 2009, 19:57

Апеляційний суд Києва залишив в силі рішення Печерського райсуду Києва, яким було відмовлено у задоволенні скарги комерційного директора готелю "Спорт" Юрія Супрунюка на постанову Генпрокуратури про відмову в порушенні кримінальної справи по відношенню до міністра у справах сім'ї, молоді та спорту Юрія Павленка.

Коментуючи рішення суду, Павленко зазначив: "Рішення суду є законним, власне як і рішення Генеральної прокуратури", повідомляє прес-служба міністерства.

"Ще раз підтверджено, що жодних насильницьких дій з мого боку не було вчинено, що це була сфабрикована провокація. Міністерство як орган управління діє виключно у відповідності до чинного законодавства. Готель "Спорт" був, є і залишиться назавжди державною власністю", - сказав він.

Як відомо, 15 червня Печерський райсуд міста Києва на своєму засіданні визнав законним рішення Генеральної прокуратури України про відмову порушити кримінальну справу за матеріалами про інцидент, який начебто виник між міністром та комерційним директором готелю "Спорт" Юрієм Супрунюком 28 квітня цього року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...