Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович скликатиме парламент вже наступного тижня?

Субота, 18 липня 2009, 21:02

Партія регіонів ініціюватиме позачергову сесію парламенту, як тільки в комісії буде допрацьовано проект закону про підвищення мінімальної зарплати.

Про це в ефірі 5 каналу заявив лідер партії регіонів Віктор Янукович.

На запитання, коли можлива позачергова сесія, він відповів, що головне визначитися, "для чого збиратися".

"Якщо допрацюємо закон про зростання зарплат і пенсій, його треба приймати негайно, бо люди з квітня мали отримувати додаткову зарплату і пенсію... Це треба визнати і негайно приймати рішення про підвищення", - заявив він.

На зауваження, що коаліція поки не сприймає цих вимог, Янукович зауважив, що у четвер під час голосування за повторне друге читання "був зроблений крок по визнанню цих вимог законними".

"Байки, що коштів немає – це байки. Є питання, чому це не вирішуватиметься. Чому не вирішується, бо вважають, що виграш отримає Партія регіонів. Я сказав: "давайте це буде наша спільна перемога і давайте не гратися в політику", - пояснив Янукович свою позицію.

"Як тільки це питання буде готове, а буде воно готове у цю суботу, ми наступного тижня будемо ініціювати прийняття цього закону і, природно, його виконання", - сказав лідер партії регіонів у суботу ввечері в ефірі телеканалу "Інтер", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, робоча група завершує роботу над пропозиціями до законопроекту.

За підрахунком Януковича, для підвищення рівня мінімальної заробітної плати і прожиткового мінімуму у держбюджеті необхідно передбачити 14 млрд грн.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування